--. De Celtics Voetbalshirt 2015-16 seizoen thuis rechter

De bemanning werd opgericht, eco-vriendelijk en witte horizontale strepen is nu een embleem van Celtic Soccer Club, namens de liefhebbers van het enthousiasme en plezier. New Balance in naadloze structuur zal waarschijnlijk de club trui met de gemeenschappelijke aspecten en de moderne wetenschap en technologische know-how zijn. De release van het nieuwe pakket is een onderdeel van uw nieuwe balans en Keltische Soccer Club samenwerking ?? verblijf voor Celtic? ˉ, de opmerkelijke Celtic Football Club een beroemde team brengen de hele wereld om enthousiasme.

Umtiti Lyon Voetbalshirt Shop 15/16 Kinder Umtiti Thuis Kopen Goedkoop

New Jersey structuur,Voetbalshirts 2015, basic milieuvriendelijk streep omgeven door schitterende witte shirt. De ontwerpers in onervaren schaduw uitbreiding versterkt een cirkel van grote strepen maken compleet ontwerp extra driedimensionale beleving; de kraag van het blok van V mesh voegt het shirt ziet er extra bondig atmosferische; de binnenzijde van de kraag "een club als geen ander" belettering en kraag zijdelingse kruis vormige badge te betalen voor eerbetoon aan uw briljante achtergrond van Celtic Football Club. De serie is ook gemaakt van witte broek en onervaren en wit gestreepte sokken.

 

Celtic Kapitein Scott Brown, Scott Brown beweerde: "als we geluisterd naar de nieuwe balans gaat worden voor ons om de Jersey up komende seizoen te bieden, veel van de gamers zijn heel blij, en als we eenmaal beginnen met de stijl en het ontwerp zien we 've aangetrokken om zijn stijlvolle adem. We moeten kleden in zij niet in staat om zichzelf weer terug af te houden rond het veld. "

De Celtics, de belangrijkste govt van Peter Lowell Peter Lawwell reactie: "Dit shirt uit de hedendaagse stijl voelt kleurstof uit het hout en club in de vintage traditie van naadloze, uitgedrukt onze trouwe supporters respecteren We zijn erg blij om echtgenoot. met New Balance, voelen we dat de twee geliefden en spelers de New Jersey zullen aanbidden. "

Nieuwe balans Soccer Supervisor Richard Wright (Richard Wright) commentaar maakte dit voor Celtic FC structuur overhemd: "het is ongetwijfeld een eer met een van je grote groepen in Europa te krijgen, de Keltische Club bereiken van de samenwerking, van middelbare school om een ??heleboel ? s toonaangevende wetenschap en techniek NB droge technologie?n en Nb Flex technologische know-how truien zal de deelnemer om uw club te begeleiden verwerven veel online games in de toekomstige tijd dingen, ondersteunen nieuwe balans te realiseren in het voetbal ambities. We voelen aan de nieuwe balans. "

source:http://www.pololeague.nl/